De Architectuur van de toekomst. Rond is Gezond!

nov21
Wat als wetenschappelijk bewezen wordt dat de invloed van organische architectuur, ronde, afgeronde, zachte en natuurlijke vormen de gezondheid van de mens bevordert, waardoor zij gelukkiger en gezonder kunnen leven? Zouden mensen dan kiezen voor deze bouwvorm?

OLA Architecten organiseert op maandag 21 november in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam het debat: De Architectuur van de toekomst. Rond is Gezond! Naast een lezing van Aleksandra Suchowska van OLA en een beschouwing van Robert Winkel kunt u in gesprek met collega architecten over ronde vormen in de architectuur.


“Bent u de vernieuwer, de voorloper en de succesvolle ondernemer die durft te investeren in een nieuwe toekomst? Kom dan naar ons debat ‘De architectuur van de toekomst’ met sprekers en inspirators die u transformeren naar het nieuwe ‘mekka in de architectuur’ ‘Rond is gezond’.”


Aanmelden voor het debat is gratis, maar wel verplicht.
Kijk hier voor meer informatie.

De Architectuur van de toekomst. Rond is Gezond!

© OLA Architecten

Datum / tijd

21 november 2016
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meCentrale Bibliotheek

Wat zijn jouw prioriteiten?

Ysbrand  

Om ook de komende jaren onze lezers te voorzien van de informatie die zij zoeken, doen we een inventarisatie naar wensen en behoeften. Jouw prioriteiten, feedback en ideeën worden zeer gewaardeerd!

Heb je vijf minuten?

Geef je feedback en ideeën door

 

/* ActiveCampaign */