Congres Natuurlijk 2022

nov24
Op 24 november 2022 ontmoeten we je graag op de vierde editie van hét congres over natuurlijkinclusief bouwen in Nederland. Een dag boordevol inspiratie, handvatten, oplossingen en netwerkmogelijkheden.

Goede ontwikkelingen

Agenda Natuurinclusief, Werklandschappen van de Toekomst, mogelijke inpassing in het Bouwbesluit en straks de Omgevingswet, tal van natuurinclusieve projecten …. Natuurinclusief bouwen zit in de lift. Gelukkig maar. Want de klok tikt. Dus we moeten! En natuur in gebouwen, straten, wijken en steden maakt ook aantoonbaar gelukkiger en gezonder. En dat is niet zo gek. Want we zijn immers natuur!

Toch is de praktijk weerbarstig. Tussen droom en daad liggen praktische bezwaren. Dus moeten we juist nu extra investeren in overtuiging, urgentie, visie, geld, kennis, inspiratie en voorbeelden. Samen de volgende stappen zetten, dat zijn we verplicht aan de volgende generaties!

Nu door

We bundelen de krachten op 24 november, zetten alle stakeholders om tafel, nodigen koplopers uit om hun inspiratie, visie en ervaringen te delen. We dagen kritisch geïnteresseerden uit hun vragen voor te leggen aan experts en ervaringsdeskundigen. Tackelen de meest voorkomende knelpunten. En laten ons leiden door de next generation om de urgentie te benadrukken en ons op te jagen met frisse ideeën. Zo is Congres Natuurlijk dé ontmoetingsplaats en katalysator voor iedereen die zijn of haar steentje wil bijdragen aan het verheffen van natuurinclusief bouwen tot het nieuwe normaal en die de doorbraak nu wil forceren.

Natuurinclusief voor iedereen

Alle facetten van Natuurinclusief bouwen komen aan bod in een afwisselende dag die je helemaal op maat kunt samenstellen. Want Congres Natuurlijk is hét grootste ontmoetingsplatform voor iedereen die meer wil weten over natuurinclusief bouwen. Van bestuurders, projectontwikkelaars, bouwers, (landschaps)architecten, toeleveranciers, gebouweigenaren en corporaties tot beleidsmakers en bewoners(initiatieven). Zowel ervaren koplopers als ‘starters’ zijn van harte uitgenodigd om hun kennis en ervaringen te delen. En gaan met een maximale hoeveelheid kennis, inspiratie én concrete handvatten naar huis.

Aanmelden

Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Bij afmelden later dan 10 november brengen we een no show vergoeding in rekening van € 50,- die geheel ten goede komt aan een nog te bepalen goed (groen) doel. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de site. 

Partner worden

Natuurlijk inclusief het uitgebreide voor- en naprogramma biedt volop mogelijkheden voor organisaties om zich te profileren met hun visies, producten, projecten of innovaties. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Wilfred Westerhof (wwesterhof@acquirepublishing.nl of bel 038-4606384).

Meer informatie

erer

Datum / tijd

24 november 2022
Aanvang: 10.00 uur

Prijs

€Gratis

Locatie

near_meProvinciehuis Overijssel, Zwolle