Building Holland 2016

mrt22
Registreer u nu voor Building Holland, de vakbeurs die ook in 2016 weer alle schakels in de bouw en vastgoed samenbrengt. Centraal tijdens de beurs staan kennisdelen en netwerken, maar vooral het zien en beleven van innovatieve producten en concepten.

Building Holland vindt plaats in de RAI Amsterdam van 22 t/m 24 maart 2016. Registreren doet u gratis via deze link.
 

Programma

Bezoekers doen tijdens de vakbeurs Building Holland inspiratie op, leren van 'best practices', delen kennis en maken gebruik van uitgebreide netwerkmogelijkheden. Het programma van deze editie is nog niet bekend. Wij houden u op de hoogte van iedere update.
 

Tijdens de beurs worden diverse awards uitgereikt:
 

De Bouwster 2016

Deze prijs wordt uitgereikt aan de partij die zich het meest heeft ingezet om bouwkwaliteit en brandveiligheid tot een hoger niveau te tillen. Inschrijven voor deze award doet u hier.
 

Duurzaam Bouwen Awards

De Duurzaam Bouwen Awards wordt uitgereikt aan koplopers op het gebied van duurzaam bouwen. Het thema van dit jaar is 'Verduurzaming van bestaande voorraad'. U kunt zich voor deze prijs nog inschrijven.
 

Duurzame 50 Vastgoed NL

Deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt aan de meest invloedrijke duurzame persoon in de bouw- en vastgoedsector in Nederland op dit moment. De prijs is een cheque bestemd voor een goed doel naar keuze. Voor deze award kan het publiek personen nomineren. Meer informatie vindt u hier.

Building Holland 2016

Datum / tijd

22 maart 2016
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meRAI Amsterdam, Europaplein