Adverteren

Al ruim 30 jaar is Stedebouw & Architectuur hét vakblad voor architecten, stedenbouwkundigen, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, ontwerpers, bouwers en voorschrijvers. Het magazine verschijnt in een oplage van 7.000 exemplaren met vijf thema-edities en aan het eind van het jaar de Innovatiecatalogus, in samenwerking met Duurzaam Gebouwd.

Stedebouw & Architectuur onderscheidt zich door het signaleren van trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Ruimte voor innovatie is het motto. We volgen niet, we lopen voorop. Dit doen wij door een gewaardeerde formule:

Nieuwe inzichten en concrete handvatten

Door middel van interviews, expertcolumns, projectanalyses en innovatiepagina’s in ons magazine, de website en op social media komen visies boven water, ontstaan nieuwe inzichten en krijgt de lezer concrete handvatten voor het dagelijks werk.

Doelgroep

Stedebouw & Architectuur richt zich op (landschaps)architecten, projectontwikkelaars & vastgoedbedrijven, woningbouwcorporaties en -verenigingen, bouw- en aannemersbedrijven, gemeenten, provincies, het Rijk, adviesbureaus, ingenieursbureaus, stedenbouwkundigen, toeleveranciers en andere professionals die zich bezighouden met de fysieke leefomgeving.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer weten over Stedebouw & Architectuur? Neem dan contact op met onze accountmanagers. Zij gaan graag met je in gesprek om op basis van doelstellingen en budget een maatwerkplan samen te stellen.

Esmeralda van Milgen
evanmilgen@acquiremedia.nl
T 038 4606384
T 06 33203089

Contactgegevens

Direct contact met een redacteur of afdeling?

De mensen van Stedebouw & Architectuur

Klantenservice

Heb je vragen voor de klantenservice/administratie?
Bel naar 038-4608954

Adverteren

Tariefkaart

Voor vragen kunt u contact opnemen:
Tijn Idzerda - telefoon 06 37171885 of
Esmeralda van Milgen - telefoon 06 33203089.