Project

Het interieur van dit kantoor bestaat uit één meubel

Het nieuwe interieur van bedrijf Little Red Ants moest een ideale werk- en leefomgeving worden, een plek waar medewerkers 24 uur per dag kunnen verblijven. Dit wordt gereflecteerd door een nieuw doorlopend meubilair, dat tevens het enige meubilair in het kantoor is.

Eén kantoormeubel

Het kantoor van Little Red Ants, een studio die creatieve video’s voor andere bedrijven produceert, wordt bijna dag en nacht bemand door diens medewerkers. Deze continuïteit wordt gereflecteerd door het gerenoveerde interieur, met daarin kantoormeubelen die uit één verbonden houten element bestaan.


Dit ene meubelstuk scheidt de bezoekersruimte van de werkruimte . Laatstgenoemde bestaat uit drie afzonderlijke zitplekken die ontstaan door het golvende meubel, dat vervolgens wordt verhoogd om een overdekte werkplek te creëren met daarbovenop nog enkele kamers. Het doorlopende meubel dient tevens als behuizing voor alle kabels, die zo netjes zijn weggewerkt.
 

Mierenhoop

Het interieur moest ook een open sfeer faciliteren, omdat veel van de medewerkers samenwerken, en moest ruimte bieden voor ontspanning. Door het kantoor dusdanig in te richten dat iedereen zijn of haar eigen plek heeft, ontstaat er bijna letterlijk een ‘mierenhoop’ voor Little Red Ants.


Little Red Ants
is gevestigd in Singapore. De renovatie is gerealiseerd in november 2015 door PRODUCE WORKSHOP.

Deel dit artikel