Innovatiecatalogus2020

Aan het eind van ieder jaar verschijnt traditiegetrouw de Innovatiecatalogus. Dit magazine, een coproductie van Stedebouw & Architectuur, B:ton en Duurzaam Gebouwd, is al jaren op rij een megasucces en inmiddels een instituut in Nederland. Kortgezegd: deze uitgave is een onmisbaar instrument om uw producten of diensten te presenteren aan uw doelgroep.


De Innovatiecatalogus praat de bouw- en ontwerpsector bij over innovaties die ertoe doen. Wij gaan verder dan de waan van de dag; wij kijken vooruit en denken out of the box. De kracht van de Innovatiecatalogus is en blijft echter de praktische vertaling naar de praktijk. Dus niet alleen oog voor gamechangers maar, met beide benen op de grond, signaleren wat er nu gaande is en wat ons morgen staat te wachten.


Innovatiecatalogus2020 presenteert de actuele stand in bouwinnovatie.


Zowel in productie, materialen, uitvoering en beheer is een innovatiespurt gaande, aangezwengeld door de huidige opgaves. Verstedelijking, klimaatakkoord, woningbouwopgave en circulariteit zijn allemaal argumenten om met innovatie aan de slag te gaan. Zonder innovatie krijgen we het niet voor elkaar, constateerde Bouwagenda voorzitter Bernard Wientjes twee jaar geleden. Innovatiecatalogus2020, een gezamenlijk initiatief van Stedebouw & Architectuur, B:ton en Duurzaam Gebouwd, laat zien hoever de bouw-, ontwerp en productiekolom gevorderd is met innovatie.

 

Wij bieden, zoals u van ons gewend bent, het podium aan experts en koplopers in de bouwkolom, onder wie Jan Willem van de Groep, founder van ARXlabs, Factory Zero en Challenge the Future. In gesprek met het Bouw en Techniek Innovatie Centrum (BTIC) schetsen we de vernieuwing in de volle breedte. We richten het vizier op disruptieve nieuwkomers en laten in een special startups in proptech en contech aan het woord. Uiteraard kijken we ook naar de actualiteit in robotics. En hoe staat het met 3D printing?

 

Aan de hand van recente projecten bieden we een kijkje in wat er nu al in de praktijk gebeurt, bijvoorbeeld in de staal- en betonbouw. Daar ligt ook de kracht van de Innovatiecatalogus. Innovatie in theorie is oké, maar wat kunnen we er nu al mee in de praktijk van de alledag? Als vanouds is dat de focus van deze bijzondere uitgave, die om die reden inmiddels een niet meer weg te denken positie heeft verworven in het bouw- en medialandschap. De Innovatiecatalogus is een instituut waar je niet omheen kan.

 

Kortom genoeg ontwikkelingen in onze bouwsector waar onze redactie met het team van experts en kennispartners op inzoomt. De Innovatiecatalogus is hét podium om uw boodschap te presenteren aan de koplopers in de bouwkolom. 


De Innovatiecatalogus van 2020 is hier te downloaden. 

Neem contact met ons op!

 

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Stedebouw & Architectuur? Neem dan contact op met Bram Petri. Hij gaat graag met u in gesprek om op basis van doelstellingen en budget een maatwerkplan samen te stellen

 

Bram Petri
Media-adviseur

Mobiel: 06 - 45 68 93 98
Telefoon: 038 - 46 06 384
E-mail: bpetri@acquirepublishing.nl 

Deel deze pagina