ROCKPANEL Group

Geef uw verhaal vorm!
De ROCKPANEL Group produceert duurzaam plaatmateriaal op basis van het gesteente basalt. De duurzaamheid en voordelen van steen én hout zijn bij ROCKPANEL plaatmateriaal in één product verenigd. De producten passen moeiteloos binnen duurzame ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld het passiefhuis.

De producten worden al vele jaren in verschillende landen toegepast voor de afwerking van gevels, toepassingen rondom het dak en detailleringen. Meestal als decoratieve bekleding in geventileerde constructies, waarbij de platen bijdragen tot een kostenefficiënte en esthetisch hoogwaardige buitenschil voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Met ROCKPANEL plaatmateriaal voor gevel en dakranden voegt u waarde toe aan uw gebouwen die er blijvend mooi uitzien, terwijl u nauwelijks te maken heeft met onderhoud. Hierdoor bespaart u op termijn veel tijd en geld, en wordt onderhoudsoverlast voor bewoners tot een minimum beperkt. Daarbij is ROCKPANEL brandveilig én milieuvriendelijk, zodat het in alle opzichten de beste keuze is.

ROCKPANEL produceert plaatmateriaal in vele kleuren en verschillende designs. Elk product heeft zijn eigen fraaie karakteristieken:
ROCKPANEL Colours, ROCKPANEL Lines², ROCKPANEL Ply, ROCKPANEL Woods, ROCKPANEL Metallics, ROCKPANEL Brilliant, ROCKPANEL Natural en ROCKPANEL Chameleon

Meer informatie over deze producten is hier te vinden: http://www.rockpanel.nl/producten

Social Media

Youtube

Bezoekadres

Konstruktieweg 2 Roermond, Nederland.

Postadres

Konstruktieweg 2
6045Jd Roermond
Nederland

Contactgegevens

T. +31475353000
E. info@rockpanel.nl