Holonite BV

Sinds 1969 is Holonite dé naam op het gebied van composietsteen in Nederland. Als producent en distributeur van o.a. dorpels, vensterbanken, raamdorpels en muurafdekkers vervaardigd uit composietsteen heeft Holonite binnen de bouw en de kozijnenindustrie een leidende positie verworven. Holonite bedient de Nederlandse, Belgische en Duitse nieuwbouw- en renovatiemarkt met standaard en op maat gemaakte gevel- en afbouwelementen, van architect tot aannemer en van woningbouwcoöperatie tot indirect de particulier. Met de productgroep laagreliëfdorpels richt Holonite zich op de kozijnenindustrie (aluminium, kunststof en hout).

Grenzen verleggen met maatwerk

Holonite is naast producent van standaard bouwelementen voor de reguliere bouw steeds vaker een partner en een meedenker met een adviserende rol in het project. Keer op keer verleggen wij onze grenzen en verfijnen onze expertise door het op maat creëren van eigentijdse gevelelementen en daarmee voorzien we elk gebouw, in samenwerking met onze doelgroepen, van een eigen identiteit.

Duurzame producten

Holonite producten zijn duurzaam en Cradle to Cradle gecertificeerd. Op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Holonite de ambitie om zich blijven te ontwikkelen en verbeteren. Duurzaamheid is hierbij de rode draad die permanent verankerd is in onze organisatie.

Bezoekadres

Ambachtsweg 9 THOLEN, NEDERLAND.

Postadres

Ambachtsweg 9
4691 SB THOLEN
NEDERLAND

Contactgegevens

T. 0166-601300
E. info@holonite.nl
Contactpersoon Mylou Rijnberg