ENVO-FIX BV

Op afstand de beste!
ENVO-FIX. Op afstand de beste.

ENVO-FIX is al ruim vijftig jaar specialist in afstandhouders voor de betonindustrie.

Door de nieuwste ontwikkelingen in de bouw steeds op de voet te volgen, beschikken wij over een zeer brede ervaring en een schat aan informatie, waarvan u kunt profiteren. Doe uw voordeel en neem contact op met een van onze specialisten of raadpleeg onze website. Samen met u staan wij voor kwaliteit en service.

Wij weten als geen ander dat in de prefab betonindustrie constant grote partijen van onbesproken kwaliteit nodig zijn. Als enige in Nederland is ENVO-FIX daarom dé leverancier van afstandhouders. Het complete assortiment vindt u op onze website. En als ons ruime ’standaardprogramma’ niet toereikend is, kunnen wij in samenwerking met u alsnog het gewenste model ontwikkelen en in productie nemen.

Door onze ervaring kunnen wij u meer bieden dan het antwoord op uw vraag. Flexibiliteit, innovatieve producten en goede after-sales garanderen een doelgericht advies, ongeacht de complexiteit van de vraag.

De centrale ligging van ons bedrijf maakt het mogelijk om onze producten snel en accuraat op de werkplek te bezorgen. Als u uw bestelling voor 12.00 uur aan ons doorgeeft zorgen wij ervoor dat er de volgende dag geleverd wordt.

Thema's

Bezoekadres

Willem De Zwijgerstraat 18 BODEGRAVEN, NEDERLAND.

Postadres

Postbus 43
2410 AA BODEGRAVEN
NEDERLAND

Contactgegevens

T. 0172-612288
E. info@envo-fix.nl
Contactpersoon A.t. Versloot