BetonRestore BV

BetonRestore is specialist in waterdichting op basis van onder andere kunststof afdichtingstechnieken op parkeer- en multifunctionele daken gecombineerd met bouwkundige renovatie van parkeergarages. Daarnaast zijn we actief in de marktsegmenten woningbouw en
procesindustrie.

We zien de uitdaging in complexe vraagstukken waarbij beproefde én nieuwe technieken unieke oplossingen bieden. Door onze jarenlange ervaring gaan we deze uitdagingen graag aan waardoor wij ons hebben ontwikkeld tot een specialist in complexe renovaties met duurzame waterkerende eindafwerkingen.
Als visie heeft BetonRestore een toonaangevende specialist te zijn op het gebied van renovatie en waterdichting. Hierbij willen we een belangrijke bijdrage leveren aan een beter leefklimaat middels het realiseren van kwalitatieve groene, blauwe en multifunctionele (parkeer)daken en een veiligere omgeving creëren die het leefgenot versterkt van de gebruikers.

BetonRestore is in 1992 opgestart onder de vlag van Consolidated Nederland en momenteel onderdeel van familiebedrijf MSQ. Sinds 1993 werken we als zelfstandige organisatie onder de naam BetonRestore bv. Vanaf dat moment is naast verbreding van de vakspecialiteiten ook het dienstenpakket uitgebreid met advies, engineering en onderhoud. Een onderscheidend totaalpakket met complete ontzorging.

Bezoekadres

Stephensonweg 2 Gorinchem, Nederland.

Postadres

Postbus 850
4200 AW Gorinchem
Nederland

Contactgegevens

T. 0183-643666
E. info@betonrestore.nl
Contactpersoon R. Verhagen
/* ActiveCampaign */