Nieuws

Weg met belemmerende drempels!

Een kleine drempel vormt al snel een groot obstakel voor mensen die slecht ter been zijn. En daar heeft Triflex een slimme oplossing voor: het Triflex BIS systeem.

Om ouderen en mensen met beperkingen zo lang mogelijk thuis te laten wonen, is geschikte woonruimte nodig. Daar zijn gelukkig veel oplossingen voor. Technische innovaties helpen de bewoner bijvoorbeeld in het huishouden, of brengen hem eenvoudig in contact met hulpverleners. Maar toegankelijkheid en comfort begint al bij de deur naar de woning.

Entree!

Een kleine drempel vormt al snel een groot obstakel voor mensen die slecht ter been zijn. En daar heeft Triflex een slimme oplossing voor. Door de complete galerij op te hogen met een isolerende laag en vervolgens te voorzien van een duurzame afdichting, neem je ineens de drempels voor alle aanliggende woningen weg. Met het Triflex BIS systeem is het voor veel ouderen en mensen met een beperking mogelijk om langer zelfstandig in hun woning te blijven wonen. 

Informatie

Wilt u meer weten over het Triflex BIS systeem en de voordelen die het u wellicht kan bieden? Of wilt u vrijblijvend informatie of advies? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 038 460 20 50 of stuur een email naar: info@triflex.nl.

Deel dit artikel