Nieuws

Eerste OVL-monitor gepubliceerd

De eerste OVL-monitor is een feit. Op het Ruimte en Licht Festival ontving OVLNL-voorzitter Arthur Klink uit handen van Daaf de Kok van bureau Licht en Donker Advies het eerste exemplaar.

De OVL-monitor geeft inzage in de stand van zaken van de openbare verlichting in Nederland én een blik op de toekomst van het vakgebied. Naast trends en ontwikkelingen biedt de monitor ook praktische handvatten om in uw situatie voor de juiste oplossing te kiezen.

 

Arthur Klink is blij met de monitor: "Ik ben blij verrast door de volledigheid van het rapport en de kwaliteit van de informatie. De belangrijkste issues van de verschillende partijen komen aan de orde. Om een visie op openbare verlichting te formuleren is het nodig dat de beleidmakende overheden de indicatoren kennen en trends herkennen. Zij doen dat in samenwerking met de industrie, overige marktpartijen, onderwijs en burgers. Ook voor hen is de OVL-monitor een belangrijk instrument. De diepgang en breedte van onderwerpen komt goed tot uiting in dit rapport. Ik ben ervan overtuigd dat de OVL-monitor zich in de jaren voor ons verder zal ontwikkelen tot een onmisbaar instrument."

 

Download hier de OVL-monitorDit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel