Nieuws

Alkmaars winkelaanbod nog diverser met komst ToyChamp

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met speelgoedketen ToyChamp voor een winkelunit in het Ringers Winkelcentrum in Alkmaar. Hiermee wordt het winkelaanbod van Ringers aanzienlijk uitgebreid.

De winkelunit krijgt een oppervlakte van 1500 m2 en zal medio 2019 open gaan. De komst van de winkelunit is onderdeel van een bredere uitbreiding van het winkelcentrum. Zo wordt het winkelcentrum momenteel uitgebreid met het naastgelegen winkelcentrum Ringerspassage.


De ambitie is om van Ringers Winkelcentrum een kerngebied te maken in Regio Noord-Holland als het gaat om de kernwaarden 'ontmoeten' en 'verblijven'. Dit uit zich in het gevarieerde aanbod van grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en vrijetijdsbesteding aan een breed publiek.

Ideale locatie

Het winkelcentrum is goed bereikbaar en gelegen aan de rand van de historische binnenstad. Een bezoek aan de binnenstad is dan ook goed te combineren. Parkeren is mogelijk in de grootste en meest moderne parkeervoorziening van de Noord-Hollandse stad. 


ToyChamp is een winkelformule met een zeer uitgebreid assortiment kindgerelateerde artikelen - zoals speelgoed, multimedia, buitenspeelgoed etc. -. De winkels van ToyChamp onderscheiden zich van de traditionele speelgoedwinkel door het zeer ruime assortiment en de beleving die in de winkels wordt doorgevoerd, onder andere ‘try’ en ‘buy’ van nieuwe speelgoedartikelen en gadgets, ‘meet & greets’ met populaire speelgoedfiguren en diverse evenementen. De winkels zijn grootschalig (+1.500m²) en bevinden zich meestal in de periferie van de stad, vaak op retailparken of in voetbalstadions of sportcomplexen.

Deel dit artikel