Nieuws

Denk mee over duurzame innovaties

Ben je student en heb je affiniteit met duurzaamheid en innovaties? Doe dan mee met de dertiende Cosentino Design Challenge, georganiseerd door steenproducent Cosentino Group.

Met deze challenge wil het bedrijf studenten over de hele wereld motiveren om duurzame en innovatieve projecten te creëren. Deze projecten worden onder andere beoordeeld op creativiteit en techniek. Er zijn prijzen en onderscheidingen te winnen in twee categorieën: architectuur en design. In de categorie architectuur vraagt Cosentino studenten na te denken over "Cosentino en water''.


In de categorie design ligt de focus juist op energie. De studenten kunnen deze categorieën geheel naar eigen wens en inzicht invullen. De enige voorwaarde die aan de studenten wordt gesteld, is dat ze bij hun onderzoek en creatie gebruik maken van één of meer producten die Cosentino te bieden heeft voor architectuur- en designprojecten. 

Studenten hebben tot 1 juni 2019 de tijd om hun project in te dienen via de website van de Cosentino Group. In juni 2019 kondigt de jury aan welke studenten met hun project hebben gewonnen. Er zijn prijzen van 1.000 euro te winnen voor de beste projecten. 

Deel dit artikel