Nieuws

Straat van de toekomst op Vakbeurs Ruimte & Licht

De Smart City wordt echt tastbaar op de Vakbeurs Ruimte & Licht, die op 9 mei plaatsvindt in Nieuwegein. In een sfeervolle doorloop kunnen bezoekers ervaren wat de technologie van de toekomst te bieden heeft.

De Smart City, eigenlijk niets meer dan manieren om het leven in een stad nóg efficiënter te maken. Waar smartphones en smartwatches de juiste technologie naar producten brachten zijn de steden ook klaar voor de technologische "smart" voorspoed van dit moment. Een Smart City schept de mogelijkheid om onze steden slimmer te laten worden, waardoor problemen die horen bij een stad makkelijk kunnen worden opgelost. OVLNL en de Vakbeurs Ruimte & Licht nemen u daarom op 9 mei mee door de Straat van de toekomst.

 

Samen met het OVLNL netwerk Smart Lighting, waaronder TU Eindhoven, SmartDataCity, diverse gemeenten en marktpartijen en Platform Ruimte & Licht bouwt beursorganisator ExpoProof op de beursvloer een sfeervolle doorloop waar het begrip Smart City écht tastbaar wordt: de Straat van de toekomst.
Niet alleen Smart Lighting producten worden getoond, ook de integratie van alle mogelijke innovaties en toepassingen worden gepresenteerd en gedemonstreerd. Op gezette tijden kunt u een tour volgen waardoor u extra informatie krijgt over de tentoongestelde producten.


Deelnemers

De volgende exposanten tonen hun innovaties in de Straat van de Toekomst

Dekra
Heijmans Infra
Hoeflake
Light Factory
Lightronics
Luminext
Nedal Aluminium
Orange Lighting
Philips Lighting
Sapa Pole Products
Tauw
Ziut
StatiqAir


Heeft u een innovatief product dat thuishoort in de Straat van de toekomst?

Voor meer informatie over deelnemen aan de Straat van de Toekomst neem contact op met Marc de Winter: marc.dewinter@expoproof.com.Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel