Nieuws

Schrijf u nu in voor het Verbindingsfestival

De website van het Verbindingsfestival, het eerste online festival binnen de bouw, vastgoed, mobiliteit, wonen & zorg en de openbare ruimte, is live. Meld u nu aan voor een dag vol kennisdeling, netwerkmomenten én ontspanning.

Het thema van het eerste Verbindingsfestival ooit is ‘Slimme en Gezonde Stad’. Op dit festival doen 2.000 professionals kennis op om Nederland een stukje mooier, slimmer en gezonder te maken. Door een grote diversiteit aan doelgroepen bij elkaar te brengen en kennis te delen over één thema, maakt het Verbindingsfestival impact in een tijd van gezondheidscrisis.

 

 

Professionals samenbrengen

Velen missen het netwerkmoment dat veel fysieke evenementen kenmerkt, leggen daardoor minder nieuwe contacten of kunnen bestaande relaties in mindere mate verstevigen. Het Verbindingsfestival doorbreekt dat isolement en brengt professionals in de bouw, vastgoed, mobiliteit, wonen & zorg en openbare ruimte samen rondom één gezamenlijke maatschappelijke opgave.

Inschrijven

Bemachtig je gratis ticket op de website van het Verbindingsfestival. Bekijk ook alle mogelijkheden om een sponsorbijdrage te leveren.

Deel dit artikel