Nieuws

Building Holland 2020 verplaatst vanwege coronavirus

Het innovatie-event Building Holland dat gepland stond op 24, 25 en 26 maart 2020 in RAI Amsterdam wordt verplaatst naar de laatste week van oktober vanwege het coronavirus.

Hoewel de Nederlandse overheid nog géén beperkende maatregelen heeft opgelegd met betrekking tot het organiseren van beurzen, kiest Easyfairs ervoor Building Holland te verplaatsen. Dit heeft alles te maken met de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het coronavirus dat buiten de controle van Easyfairs valt. Wereldwijd is er sprake van een situatie van overmacht, die leidt tot onzekerheid onder deelnemers en bezoekers. De keuze om het event te verplaatsen was onvermijdelijk. Bovendien wil Easyfairs op geen enkele manier de gezondheid van bezoekers, deelnemers en eigen personeel in gevaar brengen en bijdragen aan een verdere verspreiding van het virus.


Building Holland 2020 is een combinatie van een kwalitatief deelnemersveld en een omvangrijk content programma met meer dan 150 sprekers, side-events en innovation boulevards. Centraal staat het verduurzamen van Nederland tegen de achtergrond van de klimaatdoelstellingen.

Initiatieven rondom Building Holland

De verplaatsing van Building Holland 2020 heeft vanzelfsprekend ook een uitwerking op de diverse side events en smeminard die tijdens het event stonden gepland. De initiatieven worden op de nieuwe data van Building Holland 2020 gehouden. Dat betekent dat u als bezoeker niets hoeft te missen van de actuele onderwerpen die worden behandeld op de podia en side events. U kunt op DuurzaamGebouwd.nl terecht om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in het programma.

Deel dit artikel