Nieuws

Markante woontoren doet intrede in Blaak Rotterdam

OurDomain Rotterdam Blaak heeft op 9 april het officiële startsein voor de bouw mogen ontvangen. OurDomain wordt een markante woontoren van 70 meter hoog en heeft plaats voor 612 studio's, appartementen en verschillende voorzieningen.

Ter gelegenheid van de start bouw, onthulde wethouder Bas Kurvers een artist impression van de woontoren van de hand van kunstenaar Hizkia Pepijn, die zijn opleiding deed aan de naastgelegen Willem de Kooning Academie. 


OurDomain Rotterdam Blaak is een investering van internationaal ontwikkelaar, belegger en beheerder Greystar en wordt gerealiseerd door Strebru en BOAG. Het ontwerp van OurDomain Rotterdam Blaak is van Tangram Architekten. Greystar neemt de exploitatie van de woningen na oplevering op zich. 


Woonconcept OurDomain sluit aan op de hedendaagse woonwensen van moderne stedelingen, die hoogwaardige woonruimte zoeken in een stedelijke omgeving. Voorzieningen als 24/7 hospitality, fitness, lounge, werk- en studieruimtes en een fietsenstalling zijn daarbij een welkome toevoeging. In de plint van de toren komt retail en horeca inclusief een terras aan de Wijnhaven. Op het dak van het gebouw realiseert Stebru een dakterras met een oppervlakte van 600 m2, die uitzicht biedt over de imposante skyline van Rotterdam. 

 

Het OurDomain-concept van Greystar staat voor '21st century urban living' en omvat in Nederland momenteel vijf locaties verdeeld over Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. De vestiging in Rotterdam Blaak wordt naar verwachting in de zomer van 2021 opgeleverd. 

Deel dit artikel