Nieuws

Start pilot Mobiez op Krajicek Playgrounds

Nijha en de Krajicek Foundation hebben hun partnership verlengd tot en met 2017. Sinds 2004 werken de ontwerper en inrichter van beweegruimtes en de foundation nauw samen om zoveel mogelijk kinderen in aandachtswijken onder begeleiding van Krajicek Scholarshippers te laten sporten en spelen.

Naast een financiële bijdrage starten beide partijen een pilot rondom het beweegconcept MobieZ dat ontwikkeld is door Nijha. Het idee achter MobieZ is dat eigentijdse materiaalsets rouleren tussen locaties - in dit geval drie Krajicek Playgrounds in Rotterdam - en daar een periode beschikbaar zijn. Een verrijking van de sportactiviteiten op de Krajicek Playgrounds.


Richard Krajicek, Founder van de Krajicek Foundation over de samenwerking: "De Krajicek Foundation is erg blij met een grote, innovatieve partij als Nijha. Al jaren speelt Nijha een grote rol bij de realisatie van Krajicek Playgrounds en het leveren van uitdagende sport- en spelmaterialen."


Ook directeur Kees van Marion van Nijha is zeer content met de voortzetting en uitbreiding van de samenwerking. “De Krajicek Foundation zet zich in om alle kinderen de mogelijkheid te bieden dicht bij huis te sporten en spelen. Een visie die naadloos aansluit bij die van Nijha. Door het beweegconcept MobieZ op de Krajicek Playgrounds te introduceren gaan we de volgende uitdaging aan en wordt ons partnership met de Krajicek Foundation naar een nog hoger level getild.”Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel