Nieuws

Deelmobiliteit bij verdichtingsopgaves

Een andere invulling van de openbare ruimte, minder parkeerplaatsen, betere toegankelijkheid en minder vervuiling. Hoe kunnen we die doelen realiseren? Welke rol speelt deelmobiliteit daarin? Tijdens de cursusdag New Mobility Experience krijgt u inzicht én ervaring.

Vier aanbieders van deelmobilieitsdiensten werken mee aan de New Mobility Experience, een cursusdag waar kennisdelen, praktijk én zelf doen centraal staan. Met als doel werkgevers, projectontwikkelaars en beleidsmedewerkers kennis te laten maken met de kansen die deelmobiliteit biedt.

Maak kennis met deelmobiliteitsaanbieders en ga op pad

“Dit is wel uniek”, zegt Sebastiaan Dommeck, docent van de New Mobility Experience. “De deelnemers aan deze cursus krijgen niet alleen meer informatie over Mobility as a Service en deelmobiliteit, maar kunnen het ook zelf ervaren.” Want tijdens de lunch van deze cursus gaan de deelnemers gebruik makend van een deelmobiliteitsservice naar de locatie waar geluncht wordt. Tijdens de lunch vertellen  De MobiliteitsfabriekHelyBird en FREE2MOVE meer over hun visie op de markt en de mogelijkheden die deelmobiliteit biedt.


Paul Willems, de andere docent die deze dag begeleidt, vertelt: “In de mobiliteitssector gaan de veranderingen nu sneller dan ooit door nieuwe spelers die de markt veroveren en bestaande partijen die daar snel en adequaat op moeten reageren. Hoe reageren consumenten en bedrijven op deze ontwikkelingen en hoe reageren deze partijen op elkaar? En hoe kunnen we met al deze nieuwe producten en diensten maatschappelijke problemen oplossen? Dat is de vraag die we op 26 juni met elkaar gaan beantwoorden!”


Meer informatie over New Mobility Experience, die op woensdag 26 juni 2019 plaatsvindt, vind je www.newmobilityexperience.nl

 

 

Deel dit artikel