Nieuws

Sneak preview: Stedebouw & Architectuur Scholenbouw 2020

We kunnen niet langer wachten met het verduurzamen van het onderwijsvastgoed. In de nieuwste editie van Stedebouw & Architectuur gaan we op zoek naar de kansen. Marco van Zandwijk van Ruimte-OK staat aan het roer. Lees hier alvast drie gratis artikelen uit de editie.

De nieuwste editie van Stedebouw & Architectuur 2020, met als thema Scholenbouw, verscheen op 6 november. Wij geven alvast een voorproefje van dit nummer door u drie gratis artikelen aan te bieden. Download onderaan dit bericht onze sneak peek met de volgende artikelen:
  • Hoofdkantoor Krinkels geeft nieuwe definitie aan 'groen'
  • SO Fier - ontworpen met hart voor de leerling
  • Hogeschool Windesheim krijgt circulaire gevelrenovatie

De hele editie lezen

Bent u al lid van Stedebouw & Architectuur? Dan ontvangt u deze editie rond 6 november. Nog geen lid? Geniet nu van allerlei voordelen: toegang tot alle nummers van Stedebouw & Architectuur, alsook onze andere titels, en meer. Kijk hier voor meer informatie.

Een digitale versie van deze editie is te downloaden in onze vernieuwde online bibliotheek. Let op: dit is gratis tot eind 2020!

Verbindingsdag Gezonde Scholen

Gekoppeld aan deze nieuwe Scholenbouweditie is de Verbindingsdag Gezonde Scholen, een kennismiddag op 11 november die wij organiseren in samenwerking met Ruimte-OK en Duurzaam Gebouwd. Op deze dag streven we naar concrete oplossingen voor duurzame en gezonde scholen, samen met onderwijsinstellingen, overheden, architecten en de markt.


Benieuwd? Bekijk hier het hele programma, of meld u direct aan. Het is gratis!


SAScholenbouw2020SneakPreview.pdf
beschikbaar voor iedereen
Download

Deel dit artikel