Nieuws

a.s.r. real estate en AM sluiten overeenkomst voor 43 woningen

a.s.r. real estate en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM hebben op vastgoedbeurs Provada een overeenkomst gesloten voor de verkoop van 43 appartementen in Brouwershof in Veenendaal.

Deze woningen worden toegevoegd aan de portefeuille van het ASR Dutch Core Residential Fund. De ontwikkeling van dit bouwblok is onderdeel van het centrumplan Brouwerspoort, een omvangrijke samenwerking tussen de gemeente Veenendaal en AM. Zij hebben zich daarbij tot doel gesteld om het gebied, waar voorheen onder meer fabrieksgebouwen en een meubelhal stonden, te voegen bij het (winkel)centrum van Veenendaal.

Brouwershof

Eind 2017 sloten de gemeente Veenendaal en AM een koopovereenkomst voor de locatie. De bouw van de door Klunder Architecten ontworpen woningen start naar verwachting begin 2019. Naast de 43 huurappartementen biedt Brouwershof ruimte aan nog eens 18 eengezinswoningen en 38 appartementen voor de particuliere markt. De voor Brouwerspoort kenmerkende stijl van grote stadshuizen wordt in dit deelplan doorgezet met een duidelijke relatie met het industriële verleden.

Deel dit artikel