Nieuws

De Innovatiecatalogus 2017 is dikker dan ooit

De nieuwste editie van de Innovatiecatalogus is vanaf vandaag te downloaden. Het magazine voor 2017 is dikker dan ooit en staat vol met interessante artikelen over innovaties in materialen en producten.

De jaarlijkse Innovatiecatalogus is een gezamenlijke uitgave van de vakbladen Stedebouw & Architectuur en B:ton. In de editie van dit jaar gaan we dieper in op onderwerpen als de Microsoft Hololens, CO2-bindend bouwmateriaal, achthoekige heipalen en BIM-hologrammen. Verder stelde Peter Fraanje, directeur NVBT, speciaal voor de Innovatiecatalogus de ‘Innovatie Top 40’ op, een selectie van veertig recente innovaties in bouwproducten.

 

En er is nog veel meer. Experts van verschillende vakgebieden komen aan het woord over bouwtrends, er is een prachtig verhaal over een fonkelnieuw onderzoekspaviljoen uit naald en draad en dan is er nog een artikel over de verschuiving naar biobased bouwmaterialen.

Download Innovatiecatalogus

De Innovatiecatalogus 2017 is nu al te downloaden in onze bibliotheek. Daar vindt u bovendien alle voorgaande edities van Stedebouw & Architectuur en B:ton en ook die van onze andere titels, zoals Straatbeeld en Verkeer in Beeld.


U vindt de bibliotheek hier. Om de Innovatiecatalogus te downloaden, dient u lid te zijn van ons platform. Als lid heeft u allerlei voordelen, van toegang tot al onze magazines tot deelname aan één van onze congressen. Aanmelden kan hier.


Liever een fysiek exemplaar van de Innovatiecatalogus ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenserviceKosten: €25,- (exclusief BTW en verzendkosten)

Deel dit artikel