Nieuws

Hoffelijk wonen aan de kade in Bergen op Zoom

Stads wonen aan de nieuwe rand van de Bergse binnenstad, vlakbij het Groot Arsenaal. Met ruimte, een fijne tuin en een plek voor de auto. Het kan allemaal in de Soete Veste.

TBI-onderneming ERA Contour ontwikkelt deze buurt als onderdeel van de wijk Nieuwe Vesting. De kadewoningen op de gerestaureerde verdedigingsmuren en kades in de Soete Veste vormen een mooi contrast met de romantische hofjes achter. Via de poort tussen de kadewoningen kom je uit in een binnengebied, met daarin de hofwoningen. Stads en stoer aan het water, of liever intiem en sfeervol in het hofje? In de Soete Veste is het allebei mogelijk. De eerste fase van 32 eensgezinswoningen bestaat uit 20 kadewoningen en 12 hofwoningen. De verkoopprijs start bij 294.500 v.o.n.

Oog voor detail

De Soete Veste blinkt uit in bijzondere details en architectuur, sommige met een knipoog naar het verleden. Net als in het historische centrum dragen enkele kadewoningen een naam. Deze refereren op een vrolijke manier aan de periode dat op deze plaats alcohol uit melasse gewonnen werd. In de Soete Veste vind je woningen terug met namen als 'In de Klare Druppel', 'De Dubbele Neut' en 'De Hartversterking'.

Zomer 2020

De bouw van het woonproject start naar verwachting in september 2020. Met deze startperiode is de verwachte oplevering van de woningen rond de zomer van 2021.   

Deel dit artikel