Nieuws

Start 50 Stroomversnelling woningen

Woningcorporatie Stadlander en Aannemersbedrijf Van Agtmaal, een onderneming van VolkerWessels, gaan 50 woningen nul op de meter maken. Dat gebeurt in het kader van de Stroomversnelling.

 

Als deelnemers aan de Stroomversnelling werken Stadlander en VolkerWesselsmee aan de verduurzaming van de bestaande sociale huurvoorraad in Nederland. De ondertekening van deze overeenkomst is bijzonder om dat dit de eerste nultrede nul op de meter Stroomversnelling woningen zijn. De woningen worden gerealiseerd op verschillende plekken in het werkgebied van Stadlander.

 

Een nieuwe schil en nieuwe energieinstallatie

Alle woningen worden voorzien van een nieuwe schil en nieuwe installatie voor het opwekken en de afgifte van energie. Bovendien krijgen de woningen een uitbouw. Hierdoor zijn ze levensloopbestendig en ook geschikt voor slapen op de begane grond. De woningen worden bovendien voorzien van een nieuwe keuken en badkamer. Het geheel wordt gerealiseerd op basis van een slim bouwsysteem waardoor de overlast voor de huidige bewoners tot een minimum wordt beperkt.

 

Deel dit artikel