Congres Natuurlijk 2023

nov30

Vijfde Jubileumeditie Congres Natuurlijk - Waar sta jij?

Op 30 november vindt de vijfde jubileumeditie van Congres Natuurlijk plaats in het provinciehuis van Overijssel. Of je nu een koploper, twijfelaar of scepticus bent, iedereen is welkom op dit feestelijke evenement waar we ons een dag lang onderdompelen in inspirerende voorbeelden, kritische vragen, slimme oplossingen, praktische bezwaren, waardevolle lessen, nieuwe inzichten en frisse energie.

De vijfde editie van Congres Natuurlijk is een mijlpaal die we feestelijk zullen vieren. We hebben verrassende extra's voor je in petto! Met jaarlijks meer dan 400 enthousiaste deelnemers is Congres Natuurlijk dé ontmoetingsplek voor mensen die meer willen weten over natuurinclusief bouwen. De festivalachtige opzet zorgt ervoor dat jij als deelnemer eenvoudig een ideale dag kunnen samenstellen op basis van jouw eigen interesses. Meld je vandaag nog aan en verzeker jezelf van een feestelijke (werk)dag op 30 november. Meld je gratis aan

Kijk voor meer informatie en/of aanmelden op www.congresnatuurlijk.nl

Congres Natuurlijk

Datum / tijd

30 november 2023
Aanvang: 09.30 uur

Prijs

€0

Locatie

near_meProvinciehuis Overijssel Luttenbergstraat 2 Zwolle, Nederland.

Wat zijn jouw prioriteiten?

Ysbrand  

Om ook de komende jaren onze lezers te voorzien van de informatie die zij zoeken, doen we een inventarisatie naar wensen en behoeften. Jouw prioriteiten, feedback en ideeën worden zeer gewaardeerd!

Heb je vijf minuten?

Geef je feedback en ideeën door

 

/* ActiveCampaign */