Bedrijfsnieuws

Nordeon lanceert energiebesparende TLEDs

Nordeon, een leverancier van innovatieve en energiezuinige verlichtingsoplossingen, brengt een hele nieuwe generatie LED-buizen op de markt en zet een meer dan 60-jaar lang Franse lineaire lichtoplossings-traditie verder: of het nu in kantoren, scholen, parkeergarages, magazijnen, koelcellen, of in transport- en distributiecentra - met de Nordeon Tled LUXE familie zijn hoge energiebesparing bij lage onderhoudskosten gegarandeerd.

In de Franse fabriek in Dijon heeft Nordeon nieuwe LED-buizen, Tled LUXE en Tled LUXE MAX ontwikkeld. De onlangs geïntroduceerde Tled LUXE familie scoort met indrukwekkende data, wat een maximaal voordeel voor de klant waarborgt. De uitstekende lichtopbrengst tot 125 lm / W bij een gelijktijdige energiebesparing van ongeveer 50% ten opzichte van conventionele T8, is net zo opmerkelijk als de lange levensduur van 40.000 uur. De Nordeon LED-buizen bereiken zowel extreem hoge helderheid als efficiëntie.
 

Nordeon biedt haar klanten de familie Tled LUXE in drie lichtkleuren: in 3000 K, 4000 K en 6500 K. Dit biedt de mogelijkheid deze LED-buizen te gebruiken voor verschillende toepassingsgebieden. Bovendien vallen ze in de energie label categorie A +.
 

Daarmee is Felix Zwaryszczuk, Managing Director van Nordeon SAS, zeer tevreden: "Op de Franse locaties Chalon en Dijon zijn we een volledige lineaire lichtoplossingsprovider. We bieden de breedste portfolio aan van lineaire verlichtingsproducten voor de industrie, retail en kantoren, van speciale kleurtemperatuurlampen, lampen voor extreme koude of gevaarlijke omgevingen tot LED om nog meer energiebesparingen te bereiken. Met de investering van ESD en de productie van LED in Frankrijk zijn we nu voorbereid op de toekomst. 

Deel dit artikel