Bedrijfsnieuws

Modulaire unit Titan TN184 geeft massaproductie eigen identiteit

De aanbieder van tijdelijke huisvesting Portakabin werkt hard aan klantenbinding op lange termijn. Met de Titan TN184 biedt het bedrijf een modulaire unit met eigen identiteit dat in één geheel word geleverd.

De Titan TN184 van Portakabin uit Sliedrecht heeft een kolomvrije breedte van 4 meter en een lengte van 18 meter. Hiermee is het de grootste modulaire unit in Europa dat in één geheel wordt geleverd. Het bedrijf probeert hiermee tijdelijke huisvesting als serieus alternatief voor nieuwbouw te presenteren. 
 

"Bedrijven worden voorzichtiger om te investeren in permanente huisvesting," aldus Robbert Jan van Gent, directeur van Portakabin. "Niet alleen zitten ze hier een langere tijd aan vast, het is vooral onzeker of het pand ook in de toekomst geschikt blijft voor het bedrijf. Tijdelijke huisvesting is eenvoudier aan te passen op veranderende behoeften."
 

Portakabin tracht eveneens de modulaire units aan te passen op de wensen van de klant om een langetermijnrelatie op te bouwen. Zo plaatste het bedrijf de Titan TN184 op Schiphol voor DiagNose, een bedrijf dat honden traint in speurwerk. De unit werd aangepast aan de omgeving zodat deze zonder monteren te plaatsen was en werd voorzien van rubberen tegels op de vloer, zodat honden niet zouden uitglijden of de vloer zouden beschadigen.
 

Meer informatie over de modulaire units van Portakabin is hier te vinden.

Deel dit artikel