Bedrijfsnieuws

Livingprojects en Philips slaan de handen ineen

Livingprojects heeft de hoogste partner status verkregen die het binnen het nieuwe Philips partnerprogramma te halen valt. Livingprojects is gecertificeerd als Philips partner voor de Benelux ten aanzien van creatieve lichtoplossingen voor de architectuur- en entertainmentbranche.

 

Michael Sebregts, ondernemer achter het bedrijf: ‘We zijn erg trots op deze erkenning. Al vanaf de oprichting van Livingprojects zijn wij met zijn allen gemotiveerd om unieke lichtprojecten te realiseren met de nieuwste LED technologie. In 2006 zijn wij gestart met de samenwerking met Philips als projectpartner.

 

Binnen het nieuwe internationale partnerprogramma krijgen wij als partner internationale erkenning en een platform om de samenwerking met Philips verder uit te bouwen. De komende jaren zullen wij de kwaliteiten van beide bedrijven beter gaat inzetten om onze gezamenlijke klanten en relaties nog beter te bedienen. De kennis, snelheid en creativiteit van Livingprojects gekoppeld aan de kwaliteiten van Philips is een enorm sterke formule.

 

‘Het succes van Philips is sterk afhankelijk van goede partners. Livingprojects is voor ons zo’n belangrijke partner, die met haar kennis en werkmethodes het Philips partnerprogramma jaar na jaar in beweging houdt’ zegt Rahul Batt, manager partnerprogramma Philips. We zijn vereerd dat Livingprojects wil toetreden tot het nieuwe partnerprogramma. Daarnaast zijn wij blij dat Livingprojects er continu naar streeft om goede resultaten te behalen bij gezamenlijke klanten met innovatieve en slimme verlichtingsoplossingen. 

Deel dit artikel