Bedrijfsnieuws

Neuw: vlakke deur 'Tricoya-NT' van Verweij Houttechniek

Verweij Houttechniek introduceert de Tricoya-NT, een nieuwe vlakke plaatdeur. Met de introductie breidt Verweij Houttechniek de in april gelanceerde DeurSelector, die ruim 1.800 keuzemogelijkheden bevat, verder uit.

 

De Tricoya-NT onderscheidt zich onder meer door de opbouw uit een hoogwaardig frame van gestoomde okoumé fineren met een lichtgewicht isolerende kern van XPS-schuim. Deze kern zorgt voor een hoge thermische waarde en dankzij de naadloze verlijming kan er geen capillaire werking ontstaan. In combinatie met alupex tussenlagen heeft de deur een uitzonderlijk hoge vormstabiliteit. Omdat geen gebruik wordt gemaakt van een metalen stabiliteitskoker ontstaat er geen koudebrug. Met de prestaties overtreft de deur de eisen van het laatste Bouwbesluit.

 

Minimale krimp of uitzetting

“Vanuit woningcorporaties neemt vraag naar onderhoudsvrije deuren toe”, zegt Ruud Verweij. “Voor de toplaag gebruiken we daarom Medite Tricoya. Dit resulteert in een zeer glad, onderhoudsvrij oppervlak. Krimp en uitzetting is minimaal en het risico op het zogenaamde bloemkool-effect, veel voorkomend bij deuren met een MDF of HDF toplaag, is uitgesloten.”

 

Lamikon LongLife

De randen en het kopse hout van de plaatdeur zijn afgedicht volgens de gepatenteerde Lamikon LongLife technologie. Ook dit staat garant voor minimale onderhoudskosten op termijn. Verweij geeft ook op deze deur de “10 jaar Geen-Gezeur-Garantie”.

 

Deel dit artikel