Bedrijfsnieuws

Yalp nieuwe leverancier van RVS toestellen Stilum

Yalp breidt haar productassortiment uit met de RVS producten van het merk Stilum. Het assortiment bestaat uit kwalitatieve, tijdloze producten die aansluiten op de behoefte van kinderen. Alle toestellen zijn bijzonder vormgegeven en door een kostenefficiƫnte productie aantrekkelijk geprijsd.

Langdurig onderhoudsvrij

De aanschafkosten van een speeltoestel zijn cruciaal bij het maken van beslissingen in het aankoopproces. Toch is het handig om de kosten voor onderhoud en reparatie ook mee te nemen in deze aankoopbeslissing. Stilum producten zijn gemaakt van RVS en daarom vrijwel onderhoudsvrij voor vele jaren van intensief gebruik.
 

Sterke designtoestellen

RVS staat garant voor sterke constructies en lange levensduur. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden, het materiaal is roestvast en vandalismebestendig. Het materiaal is zelfs volledig recyclebaar. RVS wordt vaak gebruikt voor design-producten. Het kan gevormd worden in praktisch iedere vorm en is bestand tegen grote krachten. Voor meer informatie over mogelijkheden en producten staat Yalp u graag te woord.
 

Bekijk hier alle RVS speeltoestellen...

 Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel