Bedrijfsnieuws

Geweldig goede flow

Wat de rest van de economie ook doet, OFN en OFS gaan als een speer. Beide bedrijven zijn afgelopen jaren enorm gegroeid. “Als de vraag vanzelf op je afkomt, weet je dat je op de juiste koers zit.”


Zowel OFN als zusterorganisatie OFS zitten momenteel in een geweldig goede flow. Dat dit voor beide bedrijven geldt, is niet toevallig volgens operationeel manager van OFN David Baars: “De twee organisaties zijn veel nauwer gaan samenwerken. De lijnen zijn hierdoor veel korter en sneller. Hierdoor werken ze allebei efficiënter, waardoor de kwaliteit omhoog gaat en veel kosten worden bespaard.” Niet wijzen De nauwere samenwerking heeft nog meer voordelen. “We kunnen nu een nóg vollediger totaalpakket aanbieden, van ontwerp tot meerjarig onderhoud. Dit werkt voor opdrachtgevers erg prettig, omdat ze alles bij één organisatie wegzetten. Wij regelen het, van A tot Z. En zullen dus nooit naar andere bedrijven gaan wijzen als het fout gaat. Áls het fout gaat, lossen wij het op. Maximaal ontzorgen. Dat is waar wij voor staan en met de huidige ontwikkelingen meer dan ooit kunnen aanbieden.”


Maatje meer

De groei heeft effect op vele facetten binnen de organisatie. Zo zijn er deze maand achttien nieuwe medewerkers bij OFS gestart. Bij OFN staat tegenwoordig altijd wel een vacature open voor een nieuw ontstane functie. Waren er zeven jaar geleden nog zeven mensen in dienst, van de dag zijn dat er 85. Meer werknemers betekent een zwaardere verantwoordelijkheid voor de organisatie. David maakt zich geen zorgen: “Door het verkrijgen van diverse opdrachten met een lange looptijd kan ook deze groei gecontroleerd plaatsvinden.“ En nu? Tijd om achterover te leunen komt volgens David nooit: “We innoveren continue. Grijpen kansen in de markt en blijven nooit stilzitten. We zijn een aantal jaar geleden al begonnen met het invoeren van deze nauwe samenwerking. Het is fantastisch om nu de harde resultaten te zien. Zowel klanten als producenten weten ons te vinden. Als de vraag vanzelf op je afkomt, weet je dat je op de juiste koers zit.”Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel