Bedrijfsnieuws

Nieuwe Trespa-producten voor innovatieve gevels

Trespa introduceert een geheel nieuw productassortiment, Meteon Focus, en verwelkomt vijf metallic kleuren in de bestaande Meteon Lumen-serie. Ontwerpers en architecten krijgen hiermee meer mogelijkheden om gevels een innovatieve look en innovatieve effecten mee te geven.

Metallic reflecties van licht, toevallige composities en mysterieuze sporen kunnen oppervlakken breken en bijdragen aan de creatie van nieuwe identiteiten .

Nieuwe inspiratie in drie variaties

Het nieuwe Meteon Focus-assortiment biedt architecten de mogelijkheid nieuwe ontwerpen te introduceren die verder gaan dan uni-kleuren of op natuurlijke materialen geïnspireerde producten. De Meteon Focus Santiago-ontwerpen zijn gebaseerd op een abstracte interpretatie van een stadsbeeld, bepaald door reflecties van licht en de contouren van gebouwen, terwijl de Meteon Focus Brooklyn-ontwerpen geïnspireerd zijn op intrigerende sporen die slechts van korte duur zijn. 

Gevels tot leven brengen 

Meteon Lumen geeft architecten de mogelijkheid gevels met reflecties van licht tot leven te brengen. De drie afwerkingen maken het mogelijk beweging, diepte en kleurnuances toe te voegen aan de gebouwen. ‘Diffuse’ haalt glans, reflectie en textuur weg en zorgt zo voor instant-sereniteit. Verspreid licht geeft gevels een glad, ingetogen uiterlijk. ‘Oblique’ heeft een prettig ongelijk, mat-en-glansoppervlak dat elke gevel een natuurlijke, verweerde uitstraling geeft. ‘Specular’ weerspiegelt de omgeving en voegt met diepe kleuren en glans levendigheid toe. Gebouwen gaan zo naadloos op in hun omgeving.

 

Het Meteon Lumen-assortiment is uitgebreid met vijf metallic kleuren, die allemaal in elk van deze drie afwerkingen leverbaar zijn. Hiermee worden subtiele verschillen tussen de platen op de gevel geïntroduceerd en wordt het hoogwaardige uiterlijk van Trespa benadrukt.

 


Trespa Meteon Focus.Trespa Meteon Lumen.

Deel dit artikel