Bedrijfsnieuws

Niko Home Control: baanbrekend, niet muurbrekend

Volledige controle over elke woning. Dankzij Niko kan dat voortaan, want met Niko Home Control heeft iedereen de kans om de woning voor een beperkt budget slim te maken, of je nu verbouwt of niet.

Verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonnewering, geluidsinstallatie en slimme energiemeters: met Niko Home Control kan een huis centraal worden bediend op een touchscreen of waar ook ter wereld op een smartphone of tablet. 


Vanaf de tweede helft van 2019 wordt Niko Home Control geschikt voor elke woning, ongeacht het type bekabeling.Met een beperkte investering ontstaat een reeks aan nieuwe mogelijkheden voor huisautomatisering of het nu om nieuwbouw, renovatie of een bestaande woning gaat.  


Zonder hakken, breken of ingrijpende veranderingenkunnen de klassieke schakelaars en stopcontacten worden vervangen door geconnecteerde versies. Deze werken meteen, zonder programmatie. Bovendien is er geen bijkomende ruimte nodig in de verdeelkast en kan de installatie makkelijk worden uitgebreid met draadloze schakelaars, exact daar waar de klant het wil. 


Met de gebruiksvriendelijke en vertrouwde Niko Home Control programmeersoftware kun je ook meer geavanceerde functies instellen, zoals een alles-uitknop of voorgeprogrammeerde sferen. Zo wordt de installatie op een eenvoudige wijze volledig aan je manier van leven aangepast. Via een draadloze slimme hub communiceren alle bedieningen probleemloos met elkaar en kun je alles vanafeen smartphone en touchscreen bedienen. Zo wordt elke woning op een betaalbare manier écht slim en toekomstbestendig. 


Dit artikel is verschenen in de Building Holland Special 2019. Lees meer van deze special in onze bibliotheek

 

Deel dit artikel