Artikel

6 keynotesprekers van Duurzaam Gebouwd Congres 2020

Naast dagvoorzitter Inge Diepman staan er zes inspirerende keynotesprekers op het podium van het Duurzaam Gebouwd Congres op 6 februari. Ook worden de Duurzaam Bouwen Awards uitgereikt voor meest duurzame project, opdrachtgever én de publieksprijs.

Op de website van het Duurzaam Gebouwd Congres 2020 ontdekt u het complete programma. Vouw de elementen uit om meer informatie te krijgen over elke spreker en onderdeel. Inschrijven voor het congres doet u hier. Als u een actiecode hebt ontvangen, dan kunt u die bij het registreren gebruiken.

Jaarlijks terugkerend fenomeen

Een belangrijk onderdeel van het congres en een jaarlijks terugkerend fenomeen is de uitreiking van de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards. “Met de Awards willen we uiteraard duurzaam bouwen stimuleren”, vertelt Niels van Ommen van Duurzaam Gebouwd. “Een Award is dan zowel een beloning voor de winnaar als een inspiratie voor anderen. Bijkomend is dat we partijen willen aanmoedigen om wat trotser te zijn op wat ze doen. We zijn in onze sector heel bescheiden, terwijl we hele gave dingen doen. Laat dat maar eens zien!”

 

Wim Hazeu, Robert Koolen, Jos van Dalen en Lian Merkx nemen dit jaar zitting in de jury van de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards 2020. Andy van den Dobbelsteen is juryvoorzitter. Ze beoordelen projecten die zich onderscheiden op het gebied van duurzaam bouwen. De Awards worden op 6 februari 2020 uitgereikt tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres in Assen.

Komt u ook?

Op DuurzaamGebouwdCongres.nl vindt u meer informatie over het programma. Naast de keynotes en de Duurzaam Bouwen Awards vinden er ook diverse plenaire presentaties, workshops en netwerkmomenten plaats.

Deel dit artikel