Artikel

Optimale isolatieoplossing voor bestaande hellende daken

Tijdens Building Holland stelt Recticel Insulation graag Euroroof Reno voor, dé nieuwste isolatieoplossing voor bestaande hellende daken.

Euroroof Reno staat voor optimale thermische isolatie én winddichtheid ineen, met een RC verkrijgbaar van 2,50 tot 8,00 m²K/W. 


Het na-isoleren van een hellend dak aan de buitenzijde is bouwfysisch het meest ideaal. Bovendien zijn er geen bouwwerkzaamheden in de woning. Euroroof Reno is leverbaar in diktes vanaf 51 mm.
 


De Euroroof Reno panelen worden op het (bestaande) dakbeschot aangebracht. Deze manier van na-isoleren is reeds langer in gebruik, maar Recticel heeft Euroroof Reno doorontwikkeld. Alle onderdelen voor dakisolatie zijn nu optimaal in één paneel geïntegreerd: isolatieplaat, onderdakfolie, sponning en tengels. De complete dakisolatie wordt in
één handeling aangebracht zonder na schuimen. Dat is winst in tijd en materiaal. 


Euroroof Reno heeft 3 essentiële pluspunten: 

  • Sponning aan de langszijden, waardoor geen thermische brug. Naschuimen van langszijden niet nodig. 

  • Dampopen waterwerende onderdakfolie biedt een extra bescherming tijdens renovatiewerkzaamheden. 

  • Deze onderdakfolie draagt bij aan de winddichtheid en dus een lager energieverbruik. 

  • Bent u op zoek naar informatie die u helpt de renovatie van woningen, kantoren en andere gebouwen makkelijker, efficiënter en duurzamer te maken? Recticel Insulation staat u graag bij als isolatiepartner bij uitstek. 

Bezoek ons op Building Holland van 9 t/m 11 april in RAI Amsterdam! 


Lees hier de Building Holland Special.

 

Deel dit artikel