Inspiratiedag Renovatie 2023

jun20
We moeten miljoenen woningen verduurzamen, talloze utiliteitsgebouwen naar energielabel C of hoger krijgen en werken naar een fiks CO2-besparingsdoel. Door materiaalschaarste, torenhoge prijzen en de klimaatdoelen is nieuwbouw bovendien uit den boze. De bouwsector staat zacht gezegd voor een grote renovatieopgave. Ervaar jij deze uitdaging ook? Dan wil je de Inspiratiedag Renovatie niet missen!

Samenwerken om de opgaves in de bouwsector te tackelen is niet langer wenselijk, maar noodzakelijk. Daarom gaan wij op de Inspiratiedag Renovatie 2023 met elkaar in gesprek om de obstakels binnen renovatie op te sporen en op te lossen. Onderwerpen als biobased renovatie, circulariteit en CO2-uitstoot passeren de revue, maar telkens met één overkoepelend doel: het aantonen van de waarde van renovatie.

Met de Inspiratiedag Renovatie limiteren wij ons niet tot één sector, maar gaan we volop de breedte in. Projecten binnen de woning- en utiliteitsbouw zijn op de Inspiratiedag Renovatie welkom, want wij richten ons op ideeën en processen. Wij zijn van mening dat alle sectoren binnen de renovatie van elkaar kunnen leren. Daarom kijken we verder dan sec de technische oplossingen voor renovatie: het aantonen van de waarde van renovatie is het streven.

Congres met festivalopzet

De Inspiratiedag Renovatie 2023 is een dag vol kennis en inspiratie. In lezingen, workshops en rondetafelgesprekken ga jij de interactie aan met de spreker(s) en werk je samen aan de uitdaging van morgen. Om de reuring op het netwerkplein te stimuleren, bezoek je sessies in een festivalopzet. Hier vind je geen parallelrondes, maar gevarieerd ingedeelde sessies zodat je gedurende de dag op jouw eigen tempo kennis kunt ophalen.

Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk dan alvast het programma.

Behoefte aan meer informatie of wil je je gelijk inschrijven? Kijk dan hier.

Datum / tijd

20 juni 2023
Aanvang: 10.00 uur

Prijs

€€ 295,-

Locatie

near_meNext Level Franklinweg 2 Gorinchem, Nederland.