FuckUp Nights: Stadsmakers

dec2
Word jij ook zo moe van al die succesverhalen? Geen zorgen: FuckUp Nights heeft de oplossing! Op 2 december kan je bij FuckUp Nights horen over de grootste mislukkingen van inspirerende sprekers. Tijdens deze editie staan stadsmakers centraal. Stadsmakers zijn de pioniers die onze dagelijkse leefomgeving vormgeven. Tijdens deze FuckUp Nights komen bedrijfskundige Vincent Taapke, Euromast-exploitant Willem Tieleman en architect Nanne de Ru hun grootste fuckups delen.

Tijdens de FuckUp Nights worden verhalen van mislukkingen gedeeld, besproken en gevierd. Vallen en opstaan is onderdeel van het leven, dus ook van het vormgeven van onze leefomgeving. Luister op 2 december naar de eerlijke fuck-ups van architecten en andere stadmakers die hun uiterste best deden, maar waarbij hun goede bedoelingen uitdraaiden op een complete mislukking.

FuckUp Nights

Het format is simpel: vier sprekers krijgen precies 8 minuten om hun sappigste mislukking te delen. Na de presentatie mogen het publiek en de moderator al hun brandende vragen stellen. Laten we samen lachen, de sprekers een staande ovatie geven voor hun moed en openheid en leren van elkaars fouten! Deze avond is in samenwerking met de Erasmus Alumni Club georganiseerd.

Het programma is van 19:30 tot 23:00 uur en vindt plaats in BlueCity in Rotterdam. Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden vind je hier. 

Datum / tijd

2 december 2022
Aanvang: 20.00 uur