Esri Connect 2024: waar GIS en business samenkomen

apr23

Esri Nederland lanceert van 23 t/m 25 april 2024 een geheel nieuw event: Esri Connect. Tijdens dit driedaagse evenement in het Beatrixgebouw in Utrecht wordt de techniek (GIS) samengebracht met businessvraagstukken om samen tot oplossingen te komen voor de toekomst. 

Op dinsdag 23 april is de Mapping Magic Summit. Een unieke kans voor liefhebbers om te leren van mapping-expert John Nelson. Op deze dag staan zowel een deep dive in de kunst en wetenschap van cartografie, als praktische interactieve oefeningen in ArcGIS op het programma.

Woensdag 24 april staat in het teken van het plenaire programma. Het plenaire programma van Esri Connect combineert inspirerende verhalen met praktische technologische voorbeelden. Tijdens dit dagvullende programma hoort u inspirerende keynotes van organisaties die hun succesverhalen delen en inzicht geven in hun GIS-toepassingen. Ontdek hoe organisaties datagedreven werken combineren met GIS en hoe ze innovatieve toepassingen zoals digital twins bouwen. Leer meer over de impact van technologische transities en hoe organisaties succesvol samenwerken met GIS.

Donderdag 25 april is een dag vol inspirerende en informatieve sessies. Tijdens deze dag staan actuele thema's centraal, met inzichten en perspectieven vanuit diverse sectoren en de maatschappij. Stel uw eigen programma samen en laat u meenemen door boeiende presentaties en interactieve sessies, waarbij sprekers en experts hun kennis met u delen. Het belooft een dag te worden die u de nodige inspiratie biedt om met een vernieuwde blik naar de toekomst te kijken.

Kijk hier voor meer informatie over Esri Connect 2024
 

Datum / tijd

23 april 2024
Aanvang: 09.30 uur

Locatie

near_meUtrecht