Dag van de Circulariteit

okt12
Bouwcirculair organiseert in samenwerking met gemeente Veenendaal en verschillende kennispartners op 12 oktober de Dag van de circulariteit. Inspirerende sprekers, aansprekende kennissessies, verrassende inzichten, en een passende locatie – dat zijn de ingrediënten voor de Dag van de Circulariteit.

Het kennisevenement voor professionals die een bijdrage leveren aan de doelstellingen naar een circulaire- en CO2 arme economie. Tot 2023 zetten we vooral in op leren en experimenteren om na 2023 dit breed in de praktijk toe te passen.

De Dag van de Circulariteit fungeert als een ontmoetingspunt voor iedereen die hier een bijdrage aan wil leveren. Een plek waar circulaire doeners bij elkaar komen om nieuwe instrumenten te introduceren, successen te vieren, kennis en ervaringen uit te wisselen en doelen voor de korte termijn te formuleren.

Kennissessies

De speerpunten en thema’s zijn zo concreet mogelijk uitgewerkt in compacte en informatieve kennissessies, geinspireerd door De Circulaire Spurt 2023. Inspelend op alle relevante nationale- en regionale ontwikkelingen leveren alle belangrijke instituten, platforms en instellingen die werken aan de circulaire economie hier een bijdrage aan. Onderwerpen die aanbod komen zijn Inkopen en Aanbesteden, Innovatief Beton en Asfalt, Elektrificatie, Sloop en Recycling, Groen, etc. Naast de onderwerpen uit de GWW wordt er ook nadrukkelijk aandacht gegeven aan circulariteit in de gebouwde omgeving.

Programma

In totaal zijn er 25 thema’s, verdeeld over alle actuele thema’s duurzaam beton, (frees)asfalt, groenbeheer, verlichting, zero emissie, ambitieweb, hergebruik en recycling, biobased, bouwteam, etc. Tijdens 5 keuzerondes, drie in de ochtend en twee in de middag, krijg je de gelegenheid om 5 thema’s bij te wonen. Elk thema wordt in 45 minuten uitgediept aan de hand van drie presentaties.

Lees meer over het congres en meld je gratis aan.

Programma

Tijd Programmaonderdeel
25 mei 2022 13:45 uur

Datum / tijd

12 oktober 2022
Aanvang: 09.00 uur

Prijs

€Gratis

Locatie

near_meDe Basiliek Wiltonstraat 56 Veenendaal, Nederland.