Agenda

Vakbeurs openbare ruimte, mobiliteit en klimaat

De Vakbeurs Openbare Ruimte van België wordt in 2020 gehouden op 6 februari. Nieuw in deze editie is dat er drie beurzen plaatsvinden op één dag. Naast de vakbeurs openbare ruimte vinden ook de vakbeurs mobiliteit en de vakbeurs klimaat op deze datum en locatie plaats.

De vakbeurs klimaat heeft vorig jaar voor het eerst plaatsgevonden, en naar de wensen van de bezoekers is er deze editie voor het eerst een vakbeurs mobiliteit. Zo maakt u onder een dak, op dezelfde locatie en dag, kennis met verschillende disciplines.


Het inhoudelijke programma breidt zich met het Klimaattheater verder uit. Hier kunt u bijzondere inspiratiesessies bijwonen én aansluiten bij een van de Talks. Ook heeft u als bezoeker de mogelijkheid een begeleide tour te volgen langs een selecte groep exposanten. Zij vertellen u in een korte pitch de voordelen die hun product of dienst voor u kunnen betekenen. 

De Vakbeurs Openbare Ruimte België is in combinatie met de toegevoegde beurzen een totaalevenement dat u niet mag missen. 


Vanaf november kunt u zich registreren voor een bezoek aan de verschillende beurzen. Dit artikel komt uit ReScape

Deel dit artikel