Project

Ticketless parkeren bij Forvm Parking

Vanaf oktober 2014 is in de Forvm Parking te Oosterhout een gloednieuw ParkiD parkeermangementsysteem met ParkAdvance apparatuur van WPS Parking Systems in gebruik genomen.

Forvm Parking is gesitueerd midden in het centrum van Oosterhout achter het Forvm Financieel Centrum. De parking telt ruim 120 parkeerplaatsen. Vooral centrumbezoekers, bezoekers voor omliggende bedrijven en medewerkers van o.a. Robbe Financiële Raadgevers maken gebruik van de parkeervoorziening.


Centrumbezoekers kunnen volledig Ticketless en Cashless gebruik maken van Forvm Parking door alleen de bankkaart aan te bieden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Dip & Go™ (insteek) en Wave & Pay™ (contactloos) technologie voor identificatie én betaaltransactie.


Bij inrijden wordt de bankkaart aangeboden bij de inrijterminal. Bij vertrek wordt eveneens de bankkaart aangeboden, het tarief berekend en de banktransactie verwerkt zodat in één handeling eenvoudig betaald en uitgereden kan worden. Invoer van de pincode is hiervoor niet nodig. Op verzoek ontvangt de parkeerder een kwitantie. Voor alle overige gebruikersgroepen, zoals vaste medewerkers en bezoekers van Robbe Financiële Raadgevers is tevens een efficiënte voorziening getroffen. De hier geleverde state-of-the-art parkeeroplossing biedt opdrachtgever de mogelijkheid haar (centrum)bezoekers optimaal te faciliteren tegen uitermate lage beheer- en exploitatiekosten.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel