Project

Philips Lighting verlicht Rio de Janeiro voor Olympische Spelen

Met vier openbareverlichtingsprojecten zijn de belangrijkste wegen en toeristische locaties van Rio de Janeiro gerenoveerd, in het kader van de Olympische Spelen deze zomer. Philips Lighting heeft deze locaties voorzien van diverse ledverlichtingsoplossingen.

In het havengebied Porto Maravilha en op de snelwegen Arco Metropolitano en Elevado do Joá is ledverlichting geïnstalleerd te bevordering van de veiligheid en energiebesparing. Ook bij het Museu do Amanhã is licht geïnstalleerd. Het gaat bij dit museum om een licht- en audiobeleving met dynamische ledverlichting die samenwerkt met de sfeermuziek.


Porto Maravilha werd gerenoveerd. Hiervoor werden 750 ledarmaturen geplaatst. Ook zijn twee tunnels in het gebied uitgerust met armaturen. Het ledverlichtingssysteem dat in het havengebied is geïnstalleerd wordt beheerd door Philips CityTouch, een connected straatverlichtingssysteem dat is geïntegreerd met het Operation Control Center (CCO) van Concessionária Porto Novo.


Op de Arco Metropolitano zijn 4.360 verlichtingsarmaturen geïnstalleerd. Deze armaturen zijn voorzien van een geïntegreerd zonnepaneel. De Elevado do Joá is voorzien van 986 ledtunnelarmaturen en 369 armaturen. 


Via: LedmagazineDit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel