Nieuws

HR Groep wint Intertraffic Innovation Award

HR Groep heeft tijdens de openingsceremonie van de vakbeurs Intertraffic in Amsterdam de Intertraffic Innovation Award 2014 gewonnen in de categorie ‘Smart Mobility’. Daarnaast werd HR Groep ook ‘overall winner’ van de Innovatie Awards.

Intertraffic

Met ongeveer 25.000 bezoekers uit 140 landen is Intertraffic Amsterdam 's werelds grootste en meest bezochte vakbeurs op het gebied van infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid en parkeren. Tijdens de openingsceremonie van het evenement op 25 maart onthulde de organisatie van de Intertraffic de winnaars van de Intertraffic Innovation Awards 2014. Tijdens de opening werden deze felbegeerde onderscheidingen aangekondigd in vijf verschillende categorieën: Infrastructuur, ITS / Verkeersmanagement, Veiligheid, Parkeren en Smart Mobility. 

 

Trach & Trace

HR Groep Traffic & Signing heeft de Intertraffic Innovation Award gewonnen in de categorie Smart Mobility met haar MB Track & Trace (T&T) oplossing. MB T&T biedt een kant-en-klare fietsenstalling / facility management oplossing voor fietsparkeren. "Innovaties die het fietsgebruik in onze steden omarmen en daardoor een positief effect op de gezondheid hebben  en die verminderde vervuiling door het verkeer kunnen veroorzaken, worden geprezen," aldus juryvoorzitter dr. Peter van der Knaap, directeur van de SWOV (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid.)


Toepassing

De jury roemt vooral de eenvoud van de gebruikersinterface, de intelligente technologieën uit andere delen van het parkeren en verkeersmanagement-industrie, evenals de fraai vormgegeven fietsenrekken zelf. "Als HR Groep zijn wij enorm trots om winnaar te zijn van deze prestigieuze Award. Op dit moment zijn wij met diverse gemeenten en instellingen in gesprek om MB T&T en MB fietsenstallingen toe te passen”, aldus Erik Dijkshoorn, commercieel directeur HR Groep.

 

Klik hier voor meer informatie over de Intertraffic Innovation Award of de HR Groep.Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel