Nieuws

Nieuw: kennisnetwerkcentrum voor biomimicry

In navolging van de Verenigde Staten, Duitsland en Engeland is ook in Nederland biomimicry een hot topic. Om biomimicry als innovatiemethodiek te bevorderen is een Coöperatie opgericht: het Biomimicry Centre.

Het doel van dit kennisnetwerkcentrum is kennis te vergaren en te delen, experts en geïnteresseerden te ontmoeten en te verbinden maar bovenal om de innovatiekracht te vergroten.

 

Het Biomimicry Centre is een opleidings- en onderzoekscentrum op het gebied van Biomimicry en biedt een platform voor organisaties, biologen en biomimicry-experts om te verbinden en samen te komen tot duurzame vernieuwingen met als uitgangspunt de toegepaste biologie.

 

Het centre zet haar deuren open voor leden om als Coöperatie Biomimicry als innovatievorm te promoten en onderzoek te stimuleren. De tijd is rijp voor inspiratie en innovatie powered by nature.

 

Kennismaken?

Voor een eerste kennismaking met Biomimicry worden na de zomer experiences en basis workshops georganiseerd op basis van open-inschrijving. Het Biomimicry Centre biedt ook opleidingen, lezingen en inhouse begeleiding. Op 9 september start de opleiding tot Biomimicry-Expert op het gebied van Business Change Management in Burgers' Zoo te Arnhem.

www.biomimicry-centre.nl.

Deel dit artikel