Nieuws

Praat mee over uw vakgebied op 28 april bij NHTV in Breda

5 werkgroepen, ontstaan uit de Coalition of Willing die zich sterk maakt voor een beter georganiseerd vakgebied, presenteren hun resultaten op 28 april tijdens een openbare bijeenkomst bij de NHTV in Breda. Associate professor Karel Martens, in 2014 door Verkeersnet uitgeroepen tot meest inspirerende verkeersprofessional, geeft zijn persoonlijke visie op het vakgebied verkeer en mobiliteit.

Verkeersprofessionals die willen reageren op de resultaten van de vijf werkgroepen en willen meedenken over een beter georganiseerd vakgebied, kunnen zich nu aanmelden voor deze bijeenkomst bij de NHTV. De inschrijving sluit bij 100 deelnemers.


Basis

Karel Martens, associate professor aan de Radboud Universiteit gaat in zijn lezing ‘Terug naar de basis’. Lees ook zijn eerdere bijdrage aan Verkeerskunde Trends 2015: ‘naar een bovenal menselijk mobiliteitssysteem.’


5 werkgroepen

De vijf werkgroepen die deze middag hun resultaten presenteren, bogen zich in de afgelopen maanden over: ‘De opgave voor de komende decennia (Mobiliteitsagenda)’, ‘De toegevoegde waarde van het vak’, ‘Verkeerskundige trots’, ‘Het netwerk en een omgevingsanalyse’ en over ‘Bruggenbouwers’.


Transitie

Mike Bérénos, voorzitter van het Transitieteam Verkeer en Mobiliteit, de voorloper van de Coalition of Willing, gaat kort in op de essentie van de transitiebeweging en Joost de Kruif, docent NHTV, geeft onder de titel ‘Shaping Society’ aan hoe de NHTV in de studentencommunicatie beweegt van de ‘what’ naar de ‘why.


Aanmelden

Klik hier voor het volledige programma en klik hier voor het aanmeldformulier.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel