Nieuws

Dag van Verkeer en Mobiliteit gaat een stapje verder

Donderdag 27 november is het al zover: de negende editie van de Dag van Verkeer & Mobiliteit. De beurs vindt plaats in Expo Houten, van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit grote Nederlandse verkeersevenement maakt u kennis met de laatste ontwikkelingen op het gebied van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeren.

Op de beursvloer staan leveranciers met producten en diensten, onder andere op het gebied van wegaanleg en onderhoud, verkeersmeubilair en openbaar vervoer. Maar de toonaangevende vakbeurs voor verkeer en mobiliteit gaat dit jaar een stapje verder. Het stedelijk gebied wordt namelijk steeds voller en drukker. Ook in 2015 wordt er weer een verkeersgroei verwacht. Om steden bereikbaar te houden is samenspraak met de inrichting van de openbare ruimte noodzakelijk. Op de Dag van Verkeer & Mobiliteit resulteert dat dit jaar in een uitbreiding van producten en diensten op het gebied van groen, verlichting, bestrating en nieuwe bestratingstoepassingen en -technieken, straatmeubilair en advies.

 

Kennis en inspiratie

Naast het leren kennen van interessante producten en diensten en het ontmoeten van vakgenoten, kunt u tijdens uw beursbezoek ook kiezen uit een reeks relevante presentaties. De lezingen zijn vooral gericht op het uitwisselen van informatie en u kunt ze gratis bijwonen. Hoe pak je een bepaald project aan, waar loop je tegenaan en hoe los je eventuele problemen op? Aan de hand van praktijkgerichte projectvoorbeelden passeren actuele thema's de revue.

 

Wat wanneer en waar?

Wat: Dag van Verkeer & Mobiliteit 2014
Wanneer: 27 november 2014 van 10.00 tot 17.00 uur
Waar: Expo Houten, Meidoornkade 24 Houten, www.expohouten.nl
U vindt alle actuele informatie op www.verkeerenmobiliteit.nl
Aanmelden is gratis!Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel