Nieuws

Wonen in de jaren '30 met het comfort van nu

Stijlvol wonen in het groen alsof je verkeert in de jaren '30, maar dan met het comfort van nieuwbouw. Het kan in het Hof van Bilthoven.

TBI-onderneming ERA Contour ontwikkelt binnen dit project een nieuw woongebied met 105 eensgezinswoningen. Hiervan zijn 72 woningen bestemd voor koop en 33 voor sociale huur. De sfeer van romantiek van de jaren '30 komt in het Hof van Bilthoven weer helemaal tot leven, van klassieke puntdaken met overhangende goten tot mooie luifels boven de voordeur.

Gemakken van nieuwbouw, stijl van historie

De 105 eensgezinswoningen in het nieuwe woongebied zijn weliswaar in de stijl van de populaire jaren dertig gegoten, maar beschikken over alle gemakken van een nieuwbouwwoning. De eensgezinswoningen zijn voorzien van een voor- en achtertuin, een eigen parkeerplaats en een groene en rustige woonomgeving waar kinderen veilig kunnen spelen. 


Het Hof van Bilthoven krijgt zes typen woningen. Elk type heeft zijn eigen kenmerken en is duurzaam uitgerust. Elke woning is volledig gasloos en standaard voorzien van twee of drie zonnepanelen op het dak. De koopwoningen bestaan uit drie woonlagen en hebben een woonoppervlakte die varieert van 123 m2 tot 159 m2. Voor meer ruimte is het mogelijk uit te breiden, bijvoorbeeld door een aanbouw op de begane grond of dakkapel op de tweede verdieping. De verkoopprijzen van de eensgezinskoopwoningen €395.000,- €493.000,- , vrij op naam. 

 

De verwachting is dat in juli 2019 gestart wordt met de bouw van het eerste veld met huurwoningen. De bouw van de eerste koopwoningen start in oktober 2019. De woningen worden naar verwachting in 2020 opgeleverd. Deel dit artikel