Nieuws

Nut en noodzaak van tenderen

Wat is het nut en de noodzaak van tenderen? Op deze vraagt geeft Maurice Timmermans antwoord tijdens zijn sessie op het Parkeerbeheer Congres.

Maurice Timmermans heeft jarenlange ervaring als projectmanager, organisatieadviseur en interim manager met een bedrijfskundige achtergrond. In verschillende grote en middelgrote steden heeft hij gewerkt aan innovaties binnen het parkeerbeheer. Voor de gemeente Den Haag was hij onder andere verantwoordelijk voor de aanbesteding en implementatie van scanvoertuigen ten behoeve van parkeercontrole. Na het opstellen ervan werkt hij momenteel aan de uitvoering van een businesscase en plan van aanpak voor de gemeente Rijswijk. De focus ligt daarbij op de inkoop en implementatie van een scanauto en de backoffice software voor parkeercontrole. Tijdens het Parkeerbeheer Congres zal hij dieper ingaan op de vraag wat de nut en noodzaak is van tenderen.

Naast de sessie van Maurice Timmermans zijn er onder meer sessies over; 

* Op zoek naar de synergie tussen on-street en off-street parkeren
* De mogelijkheden van ‘parkeerladen’ van elektrisch vervoer
* Hoe digitale bereikbaarheid ook de fysieke bereikbaarheid kan verbeteren
* De digitaliseringsslag van de gemeente Zwolle
* Pecha kucha met startups

Het Parkeerbeheer Congres wordt gehouden op 28 november in de Roskam in Houten. Lees meer over de verschillende sessie en meld je aan voor het Parkeerbeheer CongresDit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel