Nieuws

Concrete design Award

Op donderdagavond 12 juni worden de winnaars bekend gemaakt van de Concrete Design Competition. 

Concrete design Award

In de Zwarte Doos (TU Eindhoven) wordt de prijsuitreiking voorafgegaan door een inspirerende presentatie van Tilo Herlach van het Zwitserse HHF Architekten. Op Plaza Vertigo zijn alle inzendingen gedurende de hele maand juni te bewonderen.

Thema van de zesde editie van de Concrete Design Competition is 'Elegance: exploring intelligent solutions'. Het Award Event wordt georganiseerd door het Cement&BetonCentrum, in samenwerking met bureaubakker. Gastheer van het avondprogramma en de expositie is de TU Eindhoven, leerstoel Architectural Design and Engineering (ADE).
 

Van Kick-off tot Award

Het Kick-off Event van de ontwerpwedstrijd voor studenten van alle ontwerpopleidingen in Nederland vond eveneens plaats op de TU Eindhoven, tijdens de Dutch Design Week, afgelopen oktober. Studenten hebben nog tot 23 mei de tijd voor hun inzending. Naast een geldprijs, krijgen winnaars uit de deelnemende landen een kosteloze 7-daagse masterclass aangeboden in Dublin eind augustus.
 

Record

Een recordaantal studenten doet mee aan de zesde editie van deze tweejaarlijkse internationale ontwerpwedstrijd. Aan de jury, onder leiding van juryvoorzitter Rein Jansma, Zwarts & Jansma Architecten, de moeilijke taak om de inzending te kiezen die het beste aansluit bij het thema 'Elegance: exploring intelligent solutions'.
 

Programma

Award Event – Zwarte Doos, TU Eindhoven (donderdag 12 juni)
19.00 uur  – ontvangst
19.30 uur – presentatie Tilo Herlach, HHF Architekten
20.30 uur – prijsuitreiking o.l.v. juryvoorzitter Rein Jansma, Zwarts & Jansma Architecten
21.00 uur – vrije bezichtiging expositie op Plaza Vertigo (met een drankje)
22.00 uur – einde
 
Expositie – Plaza Vertigo, TU Eindhoven (5 – 26 juni). Vrije bezichtiging tijdens openingsuren gebouw Vertigo.

 Dit artikel komt uit Bton

Deel dit artikel